Haber

Eşini öldüren sanık: Psikolojim bozuldu tedavi olursam size her şeyi anlatacağım

BURDUR’da 8 Nisan’da eşi Nurcan Seçer’i av tüfeğiyle öldüren Serhan Seçer, mahkemede yaptığı açıklamada, “Eşim vefat etti. Ablam beni ziyarete gelirken kazada öldü.

Olay, 8 Nisan günü saat 21.00 sıralarında Seçer çiftinin Atatürk Caddesi üzerinde işlettiği restoranda meydana geldi. Serhan Seçer av tüfeğini de alarak yaklaşık 6 aydır farklı yaşadığı eşi Nurcan Seçer ile işlettiği restorana gitti. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Seçer, iş yerinin kapısında eşine av tüfeğiyle ateş etti. Yüzüne isabet eden kurşunlarla yaralanan Nurcan Seçer yere yığıldı. Olay yerinden kaçan Serhan Seçer, bu kez yaklaşık 300 metre mesafedeki kayınbiraderi Ömer K.’nin Gazi Caddesi üzerindeki iş yerine gitti. Eniştesine ateş etmek isteyen Serhan Seçer’in tüfeği tutukluk yaptı. Aynı sokakta iş yeri bulunan babası Şeref Seçer, oğlunu görünce araya girerek tüfeği elinden aldı. İhbarla gelen ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırılan Nurcan Seçer, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Firar eden Serhan Seçer, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sonunda Serhan Seçer hakkında ‘eşini kasten öldürme ve kayınpederi ile kayınbiraderini öldürmeye kasten teşebbüs’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Burdur Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ikinci duruşmada Nurcan Seçer’in ailesi ve avukatları ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı hazır bulundu. Tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla mahkemeye katılan Serhan Seçer, “Eşim vefat etti. Ablam da beni ziyarete gelirken kazada öldü. Kötü bir ruh hali, tedavi olmak için her şeyi açıklayacağım.” sanıkların kasten öldürme ve adam öldürmeye teşebbüs suçlarından cezalandırılmalarını talep etti. Sercan Seçer’in avukatı, müvekkilinin tahliyesini istedi. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi ve Adli Tıp Kurumu’ndan Serhan Seçer’in akli dengesinin yerinde olup olmadığına ilişkin raporun gelmemesi üzerine duruşmayı erteledi.

kure-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu